Takimi i Ali Ahmetit me “grupin e zjarrit”, prezent edhe Sadulla Duraku

TË FUNDIT

Në Reçicë të Vogël ka filluar takimi mes të ashtuquajturit “grupi i zjarrit” brenda BDI-së dhe kryetarit të partisë Ali Ahmeti, përcjell TV21. Në takim përveç grupit që nënshkroi letrën publike me pakënaqësitë në BDI, është prezent edhe Sadulla Duraku nga dega e Kumanovës.