Array

Sveti Nikole: Polici vret qytetarin

Must Read

PTHP: Aktakuzë kundër një 38-vjeçari nga Shkupi për dy grabitje në barnatore

Prokuroria Themelore Publike në Shkup ka ngritur aktakuzë kundër një 38-vjeçari nga Shkupi për dy grabitje me...

Tre persona humbën jetën, ndërsa disa janë lënduar gjatë një sulmi me thikë në Nicë

Një burrë i armatosur me thikë, vrau tre persona dhe lëndoi disa të tjerë  në kishën  Notr-Dam...

Në një minierë në Peshkopi jetën e kanë humbur tre minatorë

Në minierën Balgjaj në Selishte, Peshkopi, jetën e humbën dy minator dhe një inxhinier.

Në Sveti Nikole në afërsi të Stopanska bankës ka ndodhur një vrasje. Viktima është një banor tridhjetë vjeçar i Shën Nikollës, në të cilin në vetëmbrojtje nga armë zyrtare ka shtënë polici.

Prokuroria themelore publike-Shtip në lidhje me vrasjen në Sveti Nikole, kumtoi se e po e heton ngjarjen në të cilën pas sulmit të personit të autorizuar zyrtar është përdorur arma zyrtare, raporton INA.

Prokurori kujdestar publik nga Prokuroria themelore publike Shtip, theksohet në kumtesë, i merr aktivitetet e nevojshme për t’i zbardhur arsyet për përdorimin e armës së zjarrit nga ana e policit nga Stacioni policor Sveti Nikole, i cili natën gjatë kryerjes së aktiviteteve zyrtare me pistoletë ka privuar nga jeta një person.

Prokurori kompetent vazhdon me aktivitetet hetuese me qëllim që të konfirmohen faktet dhe dëshmitë në këtë lëndë.

PTHP: Aktakuzë kundër një 38-vjeçari nga Shkupi për dy grabitje në barnatore

Prokuroria Themelore Publike në Shkup ka ngritur aktakuzë kundër një 38-vjeçari nga Shkupi për dy grabitje me thikë në barnatore më 10...

Tre persona humbën jetën, ndërsa disa janë lënduar gjatë një sulmi me thikë në Nicë

Një burrë i armatosur me thikë, vrau tre persona dhe lëndoi disa të tjerë  në kishën  Notr-Dam në Nicë, para se të...

Në një minierë në Peshkopi jetën e kanë humbur tre minatorë

Në minierën Balgjaj në Selishte, Peshkopi, jetën e humbën dy minator dhe një inxhinier. Trupat e tyre të pajetë...

Amazon para festave do të punësojë 100.000 punëtorë sezonalë

Kompania amerikane Amazon kumtoi se ka punësuar 100.000 njerëz në kohë të përcaktuar për shkak të rritjes së porosive përmes internetin para...

Vetëizolim i obligueshëm deri në marrjen e rezultatit nga testimi, në të kundërt dënim prej 50 eurosh

Vetëizolimi është i obligueshëm gjatë testimit për Kovid-19 nga caktimi i testit ose nga vetë testimi, e deri në marrjen e rezultatit....

More Articles Like This