“Shqiptari” Emill Kosotovski punësohet në Kinotekën e Maqedonisë (FOTO)

TË FUNDIT

Në lidhje me njoftimin publik nga ana e Kinotekës së Maqedonisë, i publikuar në tre gazeta të Maqedonisë së Veriut, sot është zgjedhur Emill Kostovski.

Sipas vendimit të nënshkruar nga drejtori, Vlladimir Angellov qëndron se Emill Kostovski është “shqiptar” dhe është punësuar për një kohë të pacaktuar.

TË NGJAJSHME