Shkup, koncerti “Gratë në Kulturë” shënoi Ditën e Nënës

TË FUNDIT

Mbrëmjen e djeshme në Filharmonia e Maqedonisë është mbajtur koncerti “Gratë në Kulturë” me rastin e Ditës së Nënës, përcjell TV21. E ftuar speciale ishte soprano Slavica Petrovska. Pjesë e programit të pasur artistik ishte edhe violinistja Seihana Badivuku, pianistet Rudina Ciko , Arjana Kuri-Grubi, Pranavera Hoxha, si dhe vokalistet Elikona Hysaj- soprano dhe Besiana Mehmedi-mezosoprano.