Shkarkohet nga funksioni gjykatësja, Sofija Laliçiq

TË FUNDIT

Këshilli Gjyqësor e ka shkarkuar sot nga posti i gjykatëses, Sofija Laliçiq.

Bëhet fjalë për gjykatësen që është dëgjuar në përgjimet ilegale – bombat, që u publikuan nga LSDM-ja sa ka qenë në opozitë.

Vendimin për shkakrim është marrë me 11 vota “për” dhe 2 “kundër”.

Siç bëjnë të ditur nga Këshilli Gjyqësore, shkarkimi vjen pasi gjykatësja e ka kryer funksionin e saj në mënyrë jo profesionale./TV21

TË NGJAJSHME