Seancë konstituive e Parlamentit malazez më 23 shtator

Must Read

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to....

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin...
- Advertisement -

Seanca konstituive e Parlamentit malazes do të zhvillohet më 23 shtator. Kjo u dakordua sot në takimin e kryetarit të Parlamentit nga përbërja e kaluar Ivan Brajoviq, me përfaqësuesit e listave zgjedhore parlamentare.

“Propozimi u pranua unanimisht, nuk duhet të presim gjatë … Zgjedhjet malazeze treguan se qytetarët kanë besim në institucione”, tha Brajoviq, raportoi portali RTCG.

- Advertisement -

Gazeta e Podgoricës “Dan”, duke iu referuar disa burimeve nga koalicioni fitues, njoftoi se edhe negociatat zyrtare për konstituimin e pushtetit të ri ekzekutiv fillojnë sot.

Përfaqësuesit e tre koalicioneve që siguruan shumicën në parlament, theksojnë se janë krijuar të gjitha kushtet për negociata zyrtare dhe se ata po veprojnë në atë drejtim. Ata paralajmërojnë se deri në fund të tetorit do të ketë qeveri plotësisht të formuar.

- Advertisement -

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to. Sa i përket mbeturinave si...

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin përfundimisht për kalimin e lirë...

8 viktima nga Covid-19, njëri prej tyre 39 vjeçar

Janë regjistruar 8 viktima si pasojë e koronavirusit, informojnë nga ministria e Shëndetësisë.Viktimat janë të moshës 39, 48, 56, 63,65 dhe 83...

Qeveria dorëzoi emrat e zëvendësministrave! Ja emrat e tyre

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e tyre. Ja...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -