Seanca të katër komisioneve kuvendore

TË FUNDIT

Përdorimet e niseshtes së misrit jashtë kuzhinës

Niseshteja e misrit mund të jetë një ndër përbërësit kryesorë të kuzhinës suaj, por ajo që nuk dinit është...

Zejdi apel kryeministrit, të lirohen të pafajshmit në burgje. Ademi i thotë se po bën politikë

Skender Rexhepi nga koalicioni ASH-AAA, nëpërmjet emisioni Click Plus i bëri apel kryeministrit Zaev që të lirohen të pafajshmit...

Zejdi: Në protestën për Monstrën policisë i mungonin vetëm tanket

Skender Rexhepi nga koalicioni ASH-AAA nëpërmjet Click Plus komentoi edhe protestat e së premtes për rastin “Monstra”. Rexhepi tha...

Zejdi: Me votëbesimin e sotëm të Qeverisë, Zaev-Ahmeti dëshmuan se kanë kompleks për shumicën jostabile!

Pak para votimit të votëbesimit të Qeverisë, opozita braktis Kuvendin. Skender Rexhepi nga koalicioni ASH-AAA, në Click Plus, tha...

Shumica parlamentare është stabile – thotë në Click Plus deputeti Arbër Ademi

Deputeti i BDI-së, Arbër Ademi në Click Plus, komentoi edhe votëbesimin e Qeverisë e cila ishte kërkesë e kryeministrit...

Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do të mbajnë seanca Komisioni për financim dhe buxhet, Komisioni për arsim, shkencë dhe sport, Komiteti për marrëdhënie ndër-komunitare dhe Komisioni juridiko-ligjdhënës.

Në axhendën e Komisionit për financim dhe buxhet janë Projektligji për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale dhe projektligji për plotësimin e Ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale, si në procedurë të shkurtuar ashtu edhe në në leximin e dytë.

Para anëtarëve të Komisionit për arsim, shkencë dhe sport janë Projektligji për plotësimin e ligjit për parandalimin e dhunës dhe sjelljes së keqe në konkurset sportive dhe Projektligji për ndryshimin e ligjit për veprimtarinë kërkimore shkencore, që të dy në lexim të parë.

Prezantimi i draft programit për punën e Komitetit për marrëdhëniet ndër-komunitare gjatë vitit 2021 është në axhendën e mbledhjes të këtij Komiteti.

Në rendin e ditës të seancës së Komisionit juridiko-ligjdhënës janë Projektligji për plotësimin e ligjit për financimin e njësive të vetëqeverisjes lokale dhe Projektligji për ndryshimin e Ligjit për kundërvajtje, në procedurë të shkurtuar, në lexim të dytë.

TË NGJAJSHME