Schwarzenegger me mesazh për popullin rus: Bombat po bien mbi civilët e pafajshëm

TË FUNDIT

Arnold Schwarzenegger ka postuar një video-mesazh në Tëitter, përmes së cilës u ka kërkuar rusëve të tërhiqen nga narrativa pro-luftës të paraqitur nga qeveria ruse.

Në një video që zgjat më shumë se nëntë minuta – e cila ka mbi 3 milionë shikime – Schwarzenegger flet për dashurinë e tij për Rusinë dhe kujton udhëtimet e realizuar në Rusi.

Ylli i filmit dhe ish-guvernatori i Kalifornisë u thotë rusëve se “nuk po u thuhet e vërteta për pasojat e kësaj lufte” dhe i informon se “bombat po bien mbi civilët e pafajshëm”.