Sanksionohen dhjetë “garues të egër” në qarkoren e Shkupit

Must Read

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion, ...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e...
- Advertisement -

Janë sanksionuar dhjetë shoferë të motoçikletave të cilët kanë marrë pjesë në të ashtuquajturat “gara të egra” në rajonin e Qytetit të Shkupit, më saktë në qarkoren e Shkupit. Prej tyre dy motoçiklistë janë arrestuar në Sektorin policor Petrovec, ndërsa motoçikletat do të dorëzohen në Stacionin për kontroll teknik për procedurë të mëtutjeshme.

Siç kumtoi sot MPB-ja, shoferët janë sanksionuar në kuadër të kontrollit të aksionit që dje e ka zbatuar Sektori për punë rrugore pranë Byrosë për siguri publike në koordinim me Sektorin për siguri të komunikacionit rrugor pranë SPB Shkup.

- Advertisement -

Policia tek dhjetë shoferë të motoçikletave ka konstatuar shumë kundërvajtje.

- Advertisement -
  • Tags
  • 4

Prokuroret e Speciales kanë marrë bonuse 4.6 milion euro! Revizoni sheh parregullsi në dhënien e bonuseve

https://youtu.be/SsPbzPxhIUc Nga fondi i PPS e cila tashmë nuk është në funksion,  4.6 milion euro bonus në...

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet nën kontroll, sepse Qeveria bën...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e studentëve dhe nxënësve, të cilat...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave...

Është ulur burokracia për ndërmarrjet, shteti kuoton mirë në indeksin e burokracisë

Financat nuk janë problemi kryesor në kushte të KOVID-it. Tani është momenti kur kompanive u nevojitet ulje e problemeve me procedurat burokratike,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -