Sa pacientë me fibrozë cistike janë në rrezik nga mungesa e terapisë? Përgjigjet Dr.Fushtiq

TË FUNDIT

Mjekja specialiste e pomologjisë Stojka Fushtiq, e ftuar sonte në emisionin CLick Plus në TV21, duke folur për sëmundjen e fibrozës cistike, tha se ka pacientë të cilëve gjendja po përkeqësohet në mënyrë progresive.
“Sidomos një popullatë e moshuar që ka sëmundje mjaft të avancuar të mushkërive dhe një cilësi shumë të dobët të jetës,” tha ajo.