Array

“Rrjedha turke” e pranueshme në përputhje me rregullat e BE-së

Must Read

Tentativë për vrasje!? Donald Trump-it i dërgojnë pako me helm

Një zarf që përmbante helm ricin që i ishte drejtuar Presidentit të SHBA, Donald Trump është gjetur...

Mot me diell dhe me vranësira të vogla lokale – temperatura deri 29 gradë

 Mot me diell me vranësira të vogla deri në mesatare lokale do të mbizotërojë sot në vend....

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...
- Advertisement -

Gazsjellësi i planifikuar për bartjen e gazit rus, Rrjedha Turke, është një nga opsionet për sigurimin e më shumë burimeve për furnizimin e Bashkimit Evropian, por do të jetë e domosdoshme që kontratat dhe projekti në tërësi të jenë në përputhje me rregulloret ekzistuese të Bashkimit Evropian.
Është e domosdoshme që pronësia mbi gazsjellësin të jetë e ndarë nga distribucioni i gazit, ka theksuar Komisioni i Evropës.
Siç theksuan disa burime në Bruksel, Komisioni i Evropës po punon me Rusinë në korniza të realizimit të unionit energjetik të Evropës dhe ky bashkëpunim po zhvillohet duke pasur parasysh ndryshimet, të cilat ndodhën pasi që Moska kumtoi se ka ndalur realizimin e projektit rrjedha Jugore.
Nga zyrtarët e Komisionit të Evropës është kërkuar të vlerësojnë se a paraqet cenim të unitetit të Bashkimit Evropian marrëveshja për pjesëmarrje në ndërtimin e Rrjedhës Turke, e nënshkruar mes Hungarisë dhe Greqisë, së bashku me Serbinë, Maqedoninë dhe Turqinë.
Përgjigjja ishte se Komisioni i Evropës ishte ftuar në takim dhe se ekspertët e tij kanë marrë pjesë aty në cilësinë e vëzhguesve.RTV21

- Advertisement -

Tentativë për vrasje!? Donald Trump-it i dërgojnë pako me helm

Një zarf që përmbante helm ricin që i ishte drejtuar Presidentit të SHBA, Donald Trump është gjetur para se të mbërrinte në...

Mot me diell dhe me vranësira të vogla lokale – temperatura deri 29 gradë

 Mot me diell me vranësira të vogla deri në mesatare lokale do të mbizotërojë sot në vend. Do të fryjë erë e...

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -