RMV, 365 shkelje për mosmbajtjen e maskës

TË FUNDIT

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se gjatë 24 orëve të fundit (05/06.08.2020) në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut ka regjistruar 365 shkelje për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse.

Ministria e Punëve të Brendshme apelon të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga virusi korona./TV21

MARKETING I PAGUAR POLITIK