Rama dekoron Rexhep Qosjen me Yllin e medaljes së kryeministrit

TË FUNDIT

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama nuk ka harruar poetin dhe akademikun që e vlerëson tej mase as në vizitën e tij të sotme në Prishtinë.

Nëpërmjet një ngjarje që duket festive, ai ka zgjedhur që të dekorojë Qosjen me Yllin e medaljes së kryeministrit.