Qeveria solli vendim, Pashkët dhe Bajrami pa orë policore

TË FUNDIT

Qeveria e Maqedonisë së Veriut, siç mëson TV21 ka sjellë vendim, ora policore nuk do të vlejë gjatë festave fetare, Pashkët ortodokse dhe Bajrami i Ramazanit për myslimanët.

Ndërkaq ditët jashtë këtyre festave, duke filluar prej nesër, ora policore do të fillojë në ora 21:00 dhe do të mbarojë në ora 05:00 të ditës së nesërme. Kafenetë do të shërbejnë klientë në veranda.

“Përjashtim nga ndalesa dhe regjimi i veçantë i lëvizjes janë orët e mbrëmjes mes datave 1 dhe 2 maj, gjegjësisht gjatë festës fetare Pashkët, dhe mbrëmja mes 12 dhe 13 majit gjatë kohës së festës fetare, Bajrami i Ramazanit”, njoftojnë nga Qeveria.

error: Content is protected !!