Qeveria e Kosovës shpall 11 korrikun Ditë Përkujtimore të Gje’nocidit në Srebrenicë

TË FUNDIT

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka shpallur 11 korrikun, Ditë Përkujtimore për Gjenocidin në Srebrenicë.

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës ka thënë se ky është veprim fisnik dhe i duhur në emër të Kosovës.

‘’Ky është veprim fisnik e i duhur në emër të Kosovës… që të mos harrohet e të mos përsëritet me gjenocidi as në Bosnje e Hercegovinë e as në Kosovë’’, tha Kurti.

I par i Qeverisë në përkujtim të viktimave të Srebrenicës ka kërkuar që të mbahet një minutë heshtje./21Media