Qeveria dha dritë të gjelbër për ndërtimin e hekurudhës për në Shqipëri

Must Read

Mickoski propozon testim mujor falas për punonjësit shëndetësor të cilët janë në rrezik më të madh nga Kovid-19

"Në kohën e pandemisë Kovid, për të mbrojtur ata që kujdesen për shëndetin tonë dhe për të...

Vdes tenori e kompozitori Avni Mula

Ka vdekur këngëtari dhe kompozitori shqiptar Avni Mula. Këtë lajm e ka bërë të...

SHBA: Nata e shtrigave në kushte të pandemisë së Kovid-19

Si edhe vitet e kaluara, amerikanët planifikojnë nesër ta festojnë Natën e shtrigave, edhe përkundër pandemisë së...

Qeveria sot e shqyrtoi dhe miratoi Informacionin për ndërtimin e hekurudhës Kërçovë – kufiri me Republikën e Shqipërisë në dy faza, dhe e angazhoi Ministrinë e Financave të dorëzojë Kërkesë për shprehje  të interesit deri te institucionet financiare ndërkombëtare dhe kreditorët bilateralë për sigurimin e mjeteve financiare në vlerë prej 426 milionë euro për financimin e fazës së parë nga projekti aksi Kërçovë – Strugë, si dhe mjete grant për ndihmë teknike në këtë projekt.

Qeveria e miratoi edhe Informacioni me të cilin e miratoi aplikimin për projektet në vazhdim të Ndërmarrjes Publike për Infrastrukturë Hekurudhore Hekurudhat e Republikës së Maqedonisë së Veriut – Shkup për financim përmes granteve për ndihmë teknike të Fondit Investues për Ballkanin Perëndimor (WBIF), bëri të ditur pres shërbimi. 

  • Tags
  • 5

Mickoski propozon testim mujor falas për punonjësit shëndetësor të cilët janë në rrezik më të madh nga Kovid-19

"Në kohën e pandemisë Kovid, për të mbrojtur ata që kujdesen për shëndetin tonë dhe për të shpëtuar jetë, propozoj Qeveria dhe...

Vdes tenori e kompozitori Avni Mula

Ka vdekur këngëtari dhe kompozitori shqiptar Avni Mula. Këtë lajm e ka bërë të ditur përmes Facebook vajza e...

SHBA: Nata e shtrigave në kushte të pandemisë së Kovid-19

Si edhe vitet e kaluara, amerikanët planifikojnë nesër ta festojnë Natën e shtrigave, edhe përkundër pandemisë së koronavirusit të ri.

Arrestohet një qytetar i Shkupit i kërkuar me fletëarrest

Në lagjen Triangla të Shkupit në orën 18:20, disa nëpunës policorë të Sektorit për Bashkëpunim Ndërkombëtar – Sektori për kërkime e arrestuan...

Instagrami bën përpjekje të parandalojë përhapjen e lajmeve të rreme për zgjedhjet presidenciale të SHBA-së

 Instagrami dje vendosi ndryshime në platformën e saj për përdoruesit amerikanë në mënyrë që të parandalojë përhapjen e lajmeve të rreme gjatë...

More Articles Like This