Qeveria dënon brohoritjet e tifozëve, qytetarët të përmbahen nga porositë me urrejtje dhe intolerancë racore

Must Read

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe...

Shaqiri: Vazhdojmë me digjitalizimin dhe reformat kyçe të administratës publike

Do të vazhdoj me procesin e digjitalizimit dhe zbatimit të reformave kryesore të administratës publike në mënyrë...
- Advertisement -

Qeveria ashpër i dënoi brohoritjet  e tifozëve që shkaktuan urrejtje, ndarje dhe intolerancë  në bazë të përkatësisë etnike, thuhet në kumtesën zyrtare. Në seancën e sotme të Qeverisë është diskutuar edhe për incidentin e fundit me gjuhë urrejtje të shkaktuar nga grupi i tifozëve në sheshin Maqedonia në Shkup. Atje apelojnë deri te të gjithë grupet e tifozëve dhe qytetarët që të përmbajnë nga porositë që shkaktojnë dhe inkurajojnë urrejtje dhe dhunë në bazë të përkatësisë racore, nacionale dhe fetare, që është e dënueshme me ligj. Njëkohësisht Qeveria e thirri PTHP të veprojë në suaza të kompetencave dhe të veprojë në lidhje me rastin e djeshëm me gjuhë urrejtje në shesh.

- Advertisement -
  • Tags
  • 2

Tetë bankat e interesuara për bashkëpunim me Postën duhet të paraqesin oferta deri në fund të muajit

Deri në fund të muajit, bankat që kanë shprehur interes për të bërë operacione pagese në njësitë e Postës duhet t’i përgjigjen...

Hapësira parkimi të sigurta për mbrojtjen e fëmijëve dhe grave shtatzëna, së pari në Shkup pastaj nëpër gjithë vendin

Me hapësirat e reja të sigurta të parkimit, grupet më të rrezikuara të qytetarëve si fëmijët dhe gratë shtatzëna do të mbrohen...

Shaqiri: Vazhdojmë me digjitalizimin dhe reformat kyçe të administratës publike

Do të vazhdoj me procesin e digjitalizimit dhe zbatimit të reformave kryesore të administratës publike në mënyrë që ta përgatisim për hyrjen...

Osmani agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani, agjendën në Bruksel e filloi nga Parlamenti Evropian, duke realizuar takime me eurodeputetë me ndikim...

Urim nga Mickoski me rastin e Ditës Ndërkombëtare të boshnjakëve

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Hristian Mickoski dërgoi urim me rastin e 28 Shtatorit, Ditës Ndërkombëtare të Boshnjakëve. “Më lejoni në...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -