Publikohet hiti i verës nga Melinda, Nora dhe Gjiko

TË FUNDIT

Gjiko, Melinda Ademi dhe Nora Istrefi lansuan mbrëmë bashkëpunimin ‘Ay Caramba’.

Përmes rrjeteve sociale, artistët e estradës njoftuan se këngën tashmë mund ta dëgjojmë në platforma sociale.

Teksti i këngës është shkruar nga Melinda, Gjiko dhe Petrit Sefaj ndërsa mix/master është realizuar nga Johan Bejerholm.

Përndryshe, menjëherë pas lansimit projekti muzikor u prit mirë nga fansat dhe publiku.

error: Content is protected !!