Preu flokët në stilin e brazilianit Ronaldo, i riu përjashtohet nga shkolla

TË FUNDIT

Një 12-vjeçar u përjashtua nga shkolla kur vendosi të nderojë legjendën e futbollit brazilian Ronaldo Nazário, me një prerje flokësh në stilin e brazilianit në Botërorin e vitit 2002.

Alfie Ransom i kërkoi nënës së tij t’i bënte atij prerjen eksperimentale, gjë që bëri që entuziastët e sportit të mbesin të habitur kur sulmuesi debutoi në Kupën e Botës në vitin 2002.

Por, për veprimin e tij, djaloshi humbi të drejtën që ta vijojë shkollën në Akademisë Sirius West në Hull.

Nëna e nxënëses Emma Shaw tha se dje mori një telefonatë nga shkolla, duke e informuar se Alfie po dërgohet në shtëpi për shkelje të rregullave.

Ajo pyeti shkollën e mesme se si prerja e tij e flokëve do të ndikonte në mësimin e djalit, veçanërisht pasi nuk ishte shumë jopraktike, por ata këmbëngulën se shkelte rregullat uniforme dhe ai nuk do të lejohej të kthehej derisa të bënte prerjen totale të flokëve.

error: Content is protected !!