Prej sot nga 300 euro për çdo fëmijë në Gjermani

Must Read

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to....

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin...
- Advertisement -

Prej sot ka filluar pagesa prej 300 euro për çdo fëmijë në Gjermani. Kjo është vetëm një nga masat e pakos shpëtimtare e dakorduar në qershor për përballje me pandeminë. Pothuajse 18 milionë fëmijë do të marrin shtesë prej 300 euro.

Shtesa është pjesë e pakos së madhe të përballjes me krizën e shkaktuar nga koronavirusi. Bëhet fjalë për 300 euro me çka 200 euro do të paguhen në shtator, ndërsa 100 eurot e tjera në tetor.

- Advertisement -

Kërkesa për pranimin e parave nuk dorëzohen, pagesa është në mënyrë automatike. Parakushti i vetëm për marrjen e shumës është të shfrytëzohet shtesa fëmijërore të paktën një muaj këtë vit- ose bonus prej 300 euro do të marrin prindërit fëmijët e të cilëve do të lindin deri në fund të vitit.

- Advertisement -

Për menaxhim me mbeturinat tashmë ka projekt-plane, por ai është proces kompleks dhe i shtrenjtë

Ideja është që të ulet numri i deponive dhe sasia e cila hedhet si mbeturina në to. Sa i përket mbeturinave si...

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin përfundimisht për kalimin e lirë...

8 viktima nga Covid-19, njëri prej tyre 39 vjeçar

Janë regjistruar 8 viktima si pasojë e koronavirusit, informojnë nga ministria e Shëndetësisë.Viktimat janë të moshës 39, 48, 56, 63,65 dhe 83...

Qeveria dorëzoi emrat e zëvendësministrave! Ja emrat e tyre

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e tyre. Ja...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -