Array

Policia: Një tubim i qetë në Mitrovicë

Must Read

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat...
- Advertisement -

Policia e Kosovës përmes një kumtese ka njoftuar se “sot në Mitrovicë është mbajtur një debat me qytetarë dhe të pranishëm kanë qenë rreth 250 qytetarë. Policia me zyrtarët e saj ka mbikëqyrë dhe monitoruar këtë aktivitet duke ofruar siguri për të gjithë, ndërsa sipas informacioneve rreth orës 14:00, çdo gjë ka përfunduar në rregull dhe të gjithë pjesëmarrësit janë shpërndarë të qetë.
Ne jemi të përkushtuar për mbajtjen e rendit dhe qetësisë publike si dhe garantimin e zbatimit të ligjshmërisë në vend.
Inkurajojmë të gjithë që të kontribuojnë në krijimin e një ambienti të qetë dhe të sigurt, në të kundërtën të gjitha pasojat bien mbi individët e caktuar të cilët duke vepruar në kundërshtim me parimet dhe të drejtat themelore tentojnë që të prishin rendin dhe qetësinë, apo njëkohësisht edhe tentojnë të prishin imazhin e Policisë së Kosovës, e vlerësuar për besueshmëri të ndërsjellë me qytetarët dhe profesionalizëm në fushën e rendit dhe ligjit.
Kjo është arritur falë kontributit të punonjësve të përkushtuar të Policisë së Kosovës dhe qytetarëve tanë pa dallim”, thuhet në kumtesën e PK.

- Advertisement -

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...

Gjuha Shqipe hiqet nga memorandumet e MASH! Carovska thotë se s’ka ndryshime, por kumtesat dërgohen vetëm maqedonisht

https://youtu.be/ItFN5QptB50 Milla Carovska u emërua Ministre e Arsimit dhe Shkencës.Me të ardhur në krye të këtij digasteri,...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -