Përfundoi faza e parë nga rikonstrumi i bulevardit “ASNOM” në Shkup

Must Read

Osmani kundërshton vendimin e Qeverisë Hoti

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, pas heqjes së reciprocitetit ndaj Serbisë ka reaguar duke thënë...

Qeveria Hoti heq reciprocitetin me Serbinë

Qeveria Hoti sot në mbledhjen e saj ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e...

Dezinfektim në bregun e lumit Vardar

Ekipe të Qytetit të Shkupit dhe të Brigadës së zjarrfikësve sot realizuan aksion për larjen dhe dezinfektimin...
- Advertisement -

Ekipet e Qytetit të Shkupit, duke aplikuar shtresën e fundit të asfaltit në rrugën në bulevardin “ASNOM” në Komunën e Aerodromit, këtë fundjavë përfunduan fazën e parë të rikonstruimit të këtij bulevardi, në drejtimin nga udhëkryqi me rrugën Vasko Karangelevski ”, deri tek udhëkryqi me Bulevardin “Serbija ”afër urës “Binjakët”.

Siç kumtoi Qyteti i Shkupit, bulevardi i zgjeruar ka fituar tre korsi në të dy drejtimet, shteg për këmbësorët dhe biçikletat në të dy anët e bulevardit dhe gjelbërim në mes.

“Pas përfundimit të kësaj faze, bulevardi përmes urës së re, që tashmë është në ndërtim e sipër, duhet të lidhet me lagjen ‘Keramidnica’ në Komunën e Gazi Babës, dhe prej andej edhe Aerodromi do të fitojë lidhje të re trafiku me Qendrën në ish-panairin e Shkupit”, shtohet në kumtesën e qytetit të Shkupit./MIA

- Advertisement -

Latest News

Qeveria Hoti heq reciprocitetin me Serbinë

Qeveria Hoti sot në mbledhjen e saj ka shfuqizuar vendimet përmes së cilave është vendosur masa e reciprocitetit me Serbinë. Ekzekutivi ka...

Dezinfektim në bregun e lumit Vardar

Ekipe të Qytetit të Shkupit dhe të Brigadës së zjarrfikësve sot realizuan aksion për larjen dhe dezinfektimin e bregut të lumit Vardar.

Grant prej 61 milionë denarë për përmirësim të shërbimeve komunale për 12 komuna

Për 12 komuna janë ndarë  grant-mjete nga 60.895.919 denarë përmes Projektit për përmirësim të shërbimeve komunale (MSIP), që e zbaton Ministria e...

Për 24 orë, 155 të arrestuar gjatë orës policore

Në 24 orët e para nga kthimi i masave rigoroze, janë regjistruar  481 shkelje  te personat të cilët nuk kanë mbajtur  mbrojtje...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -