Pensionistët do të duhet që deri më 25 gusht të paraqiten në bankë tjetër, nëse duan që pensionet t’i marrin në kohë

Must Read

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut....

Takim i Bytyqit dhe Bekteshit me Poçivalshek: Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut janë vende mike me bashkëpunim të fortë ekonomik

Gjatë vizitës zyrtare të delegacionit të udhëhequr nga presidenti slloven, Borut Pahor, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, koordinim...
- Advertisement -

Për shkak të falimentimit të Eurostandard Bankës dhe marrjes së licencës, shumë pensionistë, shfrytëzues të ndihmës sociale apo kompensimit për mbrojtje të fëmijëve dhe familje kujdestare, mbesin në pasiguri.

Nuk dihet kur do t’i marrin paratë e tyre. Megjithatë, nga Ministria e Punës dhe Politikës Sociale, por edhe nga Fondi për Sigurim Shëndetësor, porosisin që qytetarët që kanë pasur xhirollogari në Eurostandard Bankë, të hapin xhirollogari të ri në ndonjë bankë tjetër ose në qoftë se kanë, atëherë më së voni deri më 25 gusht të shkojnë në bankë që të lidhet numri i xhirollogarisë së tyre me numrin social. Thonë se pensionistët, por edhe shfrytëzuesit e ndihmës sociale, nuk do të pësojnë asnjë dëm.

- Advertisement -

Njëkohësisht, nga Banka Popullore thonë se të gjithë personat fizikë që kanë pasur depozita në këtë bankë, do të dëmshpërblehen, respektivisht do t’i marrin paratë e tyre.

- Advertisement -

Monstra, ekspertja ka falsifikuar ekspertizën? Dëshmitarja Nikollovska me deklarata konfuze, Raufi do e padisë

https://youtu.be/IVglfJbP16I Snezhana Nikollovska, ekspertja e cila ka bërë analizën e dheut ku ka ndodhur vrasja e pesëfishtë...

Takim Besimi-Bërnz: SHBA është partneri ynë më i rëndësishëm strategjik

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë një nga partnerët më të rëndësishëm strategjikë të Republikës së Maqedonisë së Veriut. Marrëdhëniet e shkëlqyera politike midis...

Takim i Bytyqit dhe Bekteshit me Poçivalshek: Sllovenia dhe Maqedonia e Veriut janë vende mike me bashkëpunim të fortë ekonomik

Gjatë vizitës zyrtare të delegacionit të udhëhequr nga presidenti slloven, Borut Pahor, zëvendëskryeministri për çështje ekonomike, koordinim me resorët ekonomikë dhe investimet...

Pakoja e katërt e masave, të dielën pasdite! Disa masa vlejnë deri në vitin 2021 paralajmëroi kryeministri

https://youtu.be/YhdxBxKdxAk Deri të dielën pasdite, Qeveria do ta prezantojë pakon e katërt të ndihmës ekonomike, paralajmëroi kryeministri...

Rrahën qytetarët, suspendohen policët! Kapen edhe druvjedhësit të cilët sulmuan policët

https://youtu.be/2pqlHclbyF8 Dy policë të cilët brutalisht me shqelma dhe shufër rrahën një qytetar nga Manastiri, do të...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -