Pendarovski-Bezhoska: Sa më shpejtë të dëmshpërblehen deponentët nga “Eurostadard Banka”

Must Read

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi...
- Advertisement -

Të gjitha institucionet kompetente të bëjnë përpjekje maksimale për kompensimin e deponentëve, tha presidenti Stevo pendarovski në takimin e sotëm me guvernatoren e Bankës popullore, Anita Angellovska – Bezhoska e cila e in formoi për mbylljen e SHA “Eurostandard Banka”.

Guvernatorja e informoi Pendarovskin edhe për aktivitetet të cilat në mënyrë të koordinuar dhe intensive po ndërmerren për kompensimin e deponentëve të fillojë në afatet ligjore, por edhe më herët.

- Advertisement -

“Pendarovski dhe ANgellovska-Bezhoska theksoi se është me rëndësi të bëhen përpjekje maksimale për fillim sa më të shpejtë të pagesës së kompensimit të qytetarëve nga ana e Fondit për sigurim të depoziteve, dhe para afatit të paraparë ligjor prej 20 ditëve”., qëndron në kumtesën nga Kabineti i Pendarovskit.

Pendarovski në takim shfaqi pritje se sistemi bankar edhe më tej do të jetë stabil. Përmendi edhe se është posaçërisht me rëndësi që Banka popullore të vazhdojë me realizimin e suksesshëm të qëllimeve dhe detyrave të veta ligjore, duke dhënë investim kyç për politikë të suksesshme monetare, për stabilitetin financiar dhe makroekonomik të vendit.

- Advertisement -

Italia do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme për shkak të Covid-19

Italia me siguri do ta vazhdojë gjendjen e jashtëzakonshme  që të ndihmojë kriza me koronavirusin të mbahet nën kontroll, sepse Qeveria bën...

Për konviktet e studentëve dhe nxënësve në Shkup, “Alkaloid-i” me donacion prej 16.000 litrave mjete antiseptike

“Alkaloid ASH Shkup”, dhuroi produkte nga gama e tij e mjeteve antiseptike dhe dezinfektuese për konviktet e studentëve dhe nxënësve, të cilat...

Miratohet protokolli për këndet e lojërave për fëmijë

Qeveria sot e miratoi protokollin për punë në kënde për lojëra në kushte të epidemisë dhe rekomandoi respektim të ashpër të masave...

Është ulur burokracia për ndërmarrjet, shteti kuoton mirë në indeksin e burokracisë

Financat nuk janë problemi kryesor në kushte të KOVID-it. Tani është momenti kur kompanive u nevojitet ulje e problemeve me procedurat burokratike,...

Bekteshi-Galloway: Marrëdhëniet e mira bilaterale janë baza për thellimin e bashkëpunimit

Ministri i Ekonomisë Kreshnik Bekteshi sot realizoi takim përmes video telefonatës me ambasadoren e Britanisë së Madhe SH.T. Rachel Galloway.
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -