Pasqyrë ditore e gjendjes me Covid-19 në botë

Must Read

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të...
- Advertisement -

Sipas të dhënave të fundit, në botë me koronavirusin e ri deri më tani infektuar 21.910.746 persona, Prej tyre 774.727 e kanë humbur jetën, ndërsa 14.629.583 njerëz.

-Në 24 orët e fundit në Greqi janë regjistruar 150 raste të reja me Kovid-19, ndërsa dy e kanë humbur jetën, me çka numri i të infektuarve është rritur në 7.222 persona, ndërsa 230 e kanë humbur jetën”.

- Advertisement -

-Ministria e Shëndetësisë të Qipros kumtoi 12 raste të reja me Kovid-19 nga 3.588 teste të bëra, me çka numri i të infektuarve është rritur në 1.351 persona.

-Në Kosovës në 24 orët e fundit janë evidentuar nëntë raste të reja të vdekjes si pasojë e Kovid-19. Me këtë, numri i viktimave është rritur në 410. Në periudhën e njëjtë janë regjistruar 129 raste të reja.

- Advertisement -

-Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 50 të infektuar të rinj me çka numri i përgjithshëm i të infektuarve me Kovid-19 është rritur në 4.085. Janë regjistruar tre raste të vdekjes, ndërsa 76 pacientë janë shëruar.

-Në Serbi në 24 orët e fundit janë regjistruar 100 të infektuar të rinj me Kovid-19 dhe tre raste të vdekjes.

- Advertisement -

-Në Rumani për një ditë janë regjistruar 733 të infektuar të rinj dhe 38 të vdekur. Nga fillimi i pandemisë në Rumani jetën e kanë humbur 3.029, ndërsa numri i përgjithshëm të infektuarve është rritur në 71.194.

-Në Kroaci në 24 orët e fundit janë regjistruar 85 raste të reja, me çka numri i rasteve aktive është rritur në 1.236.

-Në Slloveni janë konfirmuar 13 raste të reja të Kovid-19, me çka numri i përgjithshëm është rritur në 2.429 njerëz, nga të cilët 248 ende janë aktivë.

-Në Bullgari në 24 orët e fundit janë paraqitur 32 të infektuar të rinj, ndërsa tre e kanë humbur jetën.

-Në Austri në 24 orët e fundit janë regjistruar 164 persona me Kovid-19.

-Në Rusi me koronavirusin e ri për një ditë janë infektuar 4.892 persona, me çka numri i përgjithshëm i të infektuarve të rinj arrin 927.745 persona.

-SHBA-ja është vendi më i prekur nga pandemia, ku në 24 orët e fundit janë regjistruar 6.843 të infektuar të rinj dhe 59 raste të vdekjes.

-Brazili është në vendin e dytë në botë sipas numrit të përgjithshëm të personave të infektuar – 3.343.925 dhe sipas numrit të vdekjeve  – 108.054. 

- Advertisement -

ASH-AAA karton të kuq për zëvendësministrat? Abazi: S’kanë legjitimitet, do të punojnë vetëm për interesat partiake

Zëvendësministrat e rinj të propozuar nga Qeveria, nuk do të sjellin asnjë risi, por vetëm do të punojnë për interesat e tyre...

Bytyqi kundër Grubit dhe Zaevit, “Paratë publike nuk duhet të ndahen sipas përkatësisë etnike”

https://youtu.be/QVHD2o-kb-0 Propozimi i zëvendëskryeministrit të parë, Artan Grubi që të subvencionohen kompanitë private të cilat do të...

Profesionet të ndryshme nga obligimet?! Zëvendësministrat të martën para deputetëve

https://youtu.be/KaiRwPjWwFY Në vend që të kenë fundjavë të lirë, deputetët do të duhet t’i lexojnë biografitë dhe...

MPB “ruan” ish-ministren Jankullovska, Gruevski në Budapest, bashkëpunëtorët e tij më të afërt në burg

https://youtu.be/I-GFz2nm33w Përditshmëri e banorëve të rrugës “Dimçe Mirçev” numër 20, janë makinat policore, sepse vetëm 10 metra...

Jo të gjitha shkollat kanë kompjuterë dhe internet

https://youtu.be/l-Cg1Gf5xHo Ministria e Arsimit dhe Shkencës po informon drejtorët e shkollave fillore dhe të mesme për llojin...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -