Pas falimentimit të Bankës Eurostandard, shumë banka janë të interesuara për bashkëpunim me “Postën”

Must Read

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me...
- Advertisement -

Pas falimentimit të Bankës Eurostandard, shumë banka mes të cilave edhe NLB Banka, janë të interesuara që të bashkëpunojnë me “Postën”, për qarkullimet pagesore të cilat deri më tani i ka kryer Banka Eurostandard.

Njeriu i parë i NLB Bankës, Antonio Argir shpreson se mungesa e shërbimeve që i ka dhënë “Posta” së shpejti do të kompensohet.

- Advertisement -

“‘Posta” ka filluar proces të negociatave me bankat. Në kërkesë të tyre përmes Asociacionit bankar të Maqedonisë, shumë banka, mes të cilave edhe ne si NLB banka, kemi shprehur interes për vazhdimin e aktiviteteve për bashkëpunim me “Postën”, deklaroi sot Argir pas nënshkrimit të marrëveshjes me BERZH-in për dy linja kreditore.

Dita e djeshme e parë nga dëmshpërblimi i klientëve të “Eurostandard”, sipas Argir, ka kaluar mirë. Ai mendon se sektori bankar është mirë i organizuar në këtë pjesë.

- Advertisement -

Vendimi për mbylljen e “Eurostandard” bankës, thotë Argir, është vendim i Bankës popullore dhe besoj në profesionalizmin në këtë vendim.

“Sektori bankar është jashtëzakonisht stabil, lartë i kapitalizuar dhe me besim të madh tek popullata. Në kushte të krizës së Covid-19, kishim pritje shumë pesimiste nga aspekti se personat fizikë do t’i tërheqin mjetet, që e kemi parë shumë herë gjatë krizave politike dhe financiare. Por, kjo nuk ndodhi. Me krizën e cila u shkaktua me “Eurostandard”, tek ne nuk ka kurrfarë komplikimesh të tërheqjes së depozitave”, tha Antonio Argir.

- Advertisement -

470 milionë euro për pakon e katërt ekonomike, kryeministri Zaev e prezantoi pakon e re me 31 masa të veçanta

https://youtu.be/kdQaabZ9t-o Masa e parë është që të vazhdohet me pagesën e subvencionimit të rrogave në ekonomi me...

Rajoni pa teste PCR, kur? Filipçe: Ballkani Perëndimor bashkë me Bullgarinë dhe Greqinë, t’i hapin kufijtë

https://youtu.be/Ql7l3wD1pms Ende po pritet përgjigjja prej disa vendeve fqinje lidhur me idenë për hapjen e kufijve në...

Subvencionim rrogash ka, sepse ka diskriminim?! Zaev premton se plani i ri do të jetë i barabartë për të gjithë!

https://youtu.be/el41cQQ9pYk Plani i Qeverisë që të inkurajojë dhe do të bashkëpunojë me sektorin e biznesit, që privati...

Çfarë po bën Kryetari i Butelit? Shumë premtoi, e çdo punë ka ngecur!

https://youtu.be/z5KU2FQ84AE “Pyes! Pse nuk është ndërtuar objekti i ri shëndetësor dhe pse Buteli nuk ka poliklinikë? Qëllim...

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov

Pa rrymë elektrike nesër do të jenë disa pjesë të komunave Studeniçan dhe Gjorçe Petrov. Siç informoi QRMK pas...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -