Pa ujë nesër një pjesë e shfrytëzuesve të Kisella Vodës dhe Qendrës

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Ndërprerje në furnizimin me ujë nesër prej orës 8:00 do të kenë një pjesë e shfrytëzuesve të bulevardit “Boris Trajkovski”, gjegjësisht nga udhëkryqi me bulevardin “Serbia” deri te Ohisi.

Siç bëri të ditur NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi” – Shkup, ndërprerja është për shkak të një defekti në rrugë në bulevardin “Boris Trajkovski” 11/1.

- Advertisement -

Ndërprerje në furnizimin me ujë nesër prej orës 9 do të kenë edhe një pjesë e shfrytëzuesve të locuar në rrugën “Hristo Smirnenski”. Ndërprerja është për shkak të punimeve në këtë rrugë.

Shfrytëzuesit do të jenë pa ujë deri në sanimin e defekteve. fc/ 

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -