Pa test negativ PCR për hyrje në Greqi vetëm shoferë të automjeteve transportuese

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Për hyrje në Republikën e Greqisë nga data 17 gusht, nuk nevojitet test negativ PCR vetëm për shoferët e automjeteve transportuese, informojnë nga MPB-ja.

MPB-ja dje bëri të ditur se nga dita e hënë 17 gusht e deri më 31 gusht të vitit 2020, në vendkalimin kufitar “Evzoni”, vendoset protokoll i ri sipas të cilit, vetëm në periudhën prej orës 6 e deri në orën 22 sipas kohës së Maqedonisë së Veriut, hyrje në Greqi do të mund të realizojnë vetëm shtetasit grekë, shtetas të vendeve të treta të cilët kanë qëndrim të rregulluar në Greqi, personeli diplomatik EULEKS dhe anëtarë të familjeve të tyre, persona të cilët udhëtojnë për arsye mjekësore dhe biznesi, ndërsa të cilët paraprakisht  janë paralajmëruar dhe kanë marrë aprovim për udhëtim nga Ambasada e Republikës së Greqisë jashtë vendit, si dhe shoferët e automjeteve transportuese.

- Advertisement -

Njoftimi  i Ministrisë së Punëve të Brendshme vijon pas informacioneve të marra nga ana e shërbimit kufitar grek nga vendkalimi kufitar “Evzoni” për protokollin e ri për hyrje në Greqi në vendkalimin e njëjtë.

“Të gjithë këta persona që të realizojnë hyrje në Greqi në vendkalimin kufitar “Evzoni” nevojitet të paraqesin teste negativ PCR për Kovid-19 nga laborator i certifikuar në gjuhën angleze, jo më të vjetër se 72 orë dhe shtojnë se mbetet detyrimi për paralajmërimin elektronik paraprak dhe marrjen e dokumentit PLF (Passenger Locator Form).

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -