Orban me deklaratë kontroverse: Afrikanët të ardhmen duhet ta kenë në Afrikë

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Kryeministri hungarez Viktor Orban duke e komentuar sulmin e djeshëm terrorist në Nicë, deklaroi se afrikanët të ardhmen duhet ta kenë në Afrikë.

Ai shtoi se shteti i cili nuk dëshiron të përjetojë përvojë të njëjtë si në Francë duhet ta ndalojë hyrjen e emigrantëve.

“Nëse nuk dëshirojmë të shohim raste si ky në Nicë, nuk duhet të lejojmë hyrjen e emigrantëve. Qeveria hungareze nuk duhet të lejojë që Brukseli të imponojë rregulla nën të cilat duhet të lejohet hyrja e njerëzve të cilët nuk duam t’i shohim, ndërsa pastaj të shkojmë në varrime”, theksoi Orbani. 

TË NGJAJSHME