Oksford: Vlerësimi i vaksinës kundër Kovid-19 deri në fund të vitit

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Fillimi i procesit të vlerësimit të vaksinës eksperimentale kundër Kovid-19 e përpunuar nga Universiteti i Oksfordit dhe ndërmarrja “AstraZeneka”, mund të kërkohet nga autoritetet kompetente deri në fund të vitit, nëse shkencëtarët mund të mbledhin të dhëna të mjaftueshme.

Liderët e ekipit të Universitetit të Oksfordit që punojnë në zhvillimin e vaksinës, Endru Polard, për radion “Bi-Bi-Si” deklaruan se kërkesa për leje për vaksinën gjatë këtij viti do të jetë i mundur nëse rritet numri i rasteve të mbuluara me prova klinike, transmetojnë mediat britanike.

- Advertisement -

“Në kushte të tilla, shkencëtarët do të kenë të dhëna të mjaftueshme për të dalë para autoriteteve, pas të cilave do të pasojë edhe procesi i vlerësimit”, tha Polard. 

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -