OBSH pret që shtetet t’i harmonizojnë përpjekjet për miratim të vaksinës kundër Kovid-19

Must Read

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin...

8 viktima nga Covid-19, njëri prej tyre 39 vjeçar

Janë regjistruar 8 viktima si pasojë e koronavirusit, informojnë nga ministria e Shëndetësisë.Viktimat janë të moshës 39,...
- Advertisement -

Organizata botërore e shëndetësisë (OBSH) kumtoi se pret që shërbimet kompetente, të cilat punojnë në vende të caktuara, ta harmonizojnë punën lidhur me vaksinat potenciale kundër koronavirusit, me qëllim që sa më shpejtë t’i qasen lejes për prodhimin dhe përdorimin e tyre.

Përfaqësuesja e OBSH-së, Sumja Svaminatan theksoi se testimi i vaksinës, që zakonisht zgjatë disa vite, në kushte të pandemisë do të shkurtohet në gjashtë muaj, por nën kushtin që institucionet kompetente të konfirmojnë se të dhënat e disponueshme janë mjaft bindëse për dhënien e miratimit për përdorim.

- Advertisement -

Ajo theksoi se më me rëndësi është siguria, duke sqaruar se shpejtësia e dhënies së miratimit për përdorim të vaksinës nuk guxon dhe nuk do të jetë në dëm të sigurisë dhe efikasitetit të saj. 

- Advertisement -

Xhaferi: Identiteti është vërtetuar me Kushtetutë, punësimet etnike janë të mira për biznesin

https://youtu.be/gTUcRgYdozA Pas reagimeve të shumta në opinionin publik për shkak të memorandumit bullgar i cili u është...

Hapja e kufijve në rajon – javën ardhshme! Datën do ta përcaktojnë ministrat e shëndetësisë

https://www.youtube.com/watch?v=gLkAe3Hd5jQ Maqedonia e Veriut bashkë me vendet e rajonit pritet të vendosin përfundimisht për kalimin e lirë...

8 viktima nga Covid-19, njëri prej tyre 39 vjeçar

Janë regjistruar 8 viktima si pasojë e koronavirusit, informojnë nga ministria e Shëndetësisë.Viktimat janë të moshës 39, 48, 56, 63,65 dhe 83...

Qeveria dorëzoi emrat e zëvendësministrave! Ja emrat e tyre

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e tyre. Ja...

PTHP Shkup dorëzoi ankesë për dënimin me kusht në lëndën për aksidentin te ëmbëltorja

Prokuroria Themelore Publike Shkup deri te Gjykata e Apelit Shkup sot  dorëzoi ankesë  për gjykimin e shkallës së parë  të Gjykatës Themelore...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -