Njëmbëdhjetë raste të reja me Kovid-19 në Mateç, një në Kumanovë, një pacient ka ndërruar jetë

Must Read

Zelanda e re do ta legalizojë eutanazinë, por jo edhe marihuanën

Qytetarët e Zelandës së Re në referendum janë prononcuar kundër legalizimit të marihuanës për qëllime rekreative, tregojnë...

Instituti për demokraci dhe Eurothink: Duhet ekip i vogël, me profesionalizëm të lartë dhe jopartiak për negociatat me BE-së

Instituti për Demokraci dhe Qendra Eurotink për Strategji Evropiane në kumtesë për mediat thonë se ka ardhur...

Prodhimi industrial në shtator me rënie prej 3,9 për qind, nga fillimi i këtij viti 12,1 për qind

Prodhimi industrial në shtator të këtij viti, në krahasim me shtatorin e vitit 2019 shënon rënie prej...

Qendra për shëndet publik Kumanovë në 24 orët e fundit ka regjistruar 12 të infektuar të rinj me Kovid-19, nga të cilët 11 janë nga fshati Mateç rajoni i Likovës, ndërsa një është nga Kumanova, informoi sot drejtori i Qendrës për shëndet publik Kumanovë, Arif Latifi.

Ai theksoi se një pacient i moshës 74 vjeçare nga Kumanova ka ndërruar jetë në Klinikën universitare për kardiokirurgji në Shkup.

Të infektuarit e rinj nga Mateçi janë nga klateri i njohur, familja më e gjerë, sqaroi mjeku Latifi dhe shtoi se mes tyre ka edhe katër fëmijë të moshës prej 10, 12, 15 dhe 17 vjeç, të gjithë asimptomatikë.

“Sot është kryer testim tek 20 persona nga komuna e Likovës dhe 30 persona nga komuna e Kumanovës. Testet janë bërë sipas ‘Termini im’ në pajtim me indikacionet epidemiologjike dhe testet kontrolluese”, shtoi Latifi.

Zelanda e re do ta legalizojë eutanazinë, por jo edhe marihuanën

Qytetarët e Zelandës së Re në referendum janë prononcuar kundër legalizimit të marihuanës për qëllime rekreative, tregojnë rezultatet fillestare.

Instituti për demokraci dhe Eurothink: Duhet ekip i vogël, me profesionalizëm të lartë dhe jopartiak për negociatat me BE-së

Instituti për Demokraci dhe Qendra Eurotink për Strategji Evropiane në kumtesë për mediat thonë se ka ardhur koha e duhur që zëvendëskryeministri...

Prodhimi industrial në shtator me rënie prej 3,9 për qind, nga fillimi i këtij viti 12,1 për qind

Prodhimi industrial në shtator të këtij viti, në krahasim me shtatorin e vitit 2019 shënon rënie prej 3,9 për qind, publikoi Entit...

Osmani-Linkeviçius: Maqedonia e Veriut t’i fillojë negociatat pa kurrfarë anulimi

E vlerësojmë pozitën parimore të Lituanisë për mbështetje të rrugës evropiane të Maqedonisë së Veriut, kurse në veçanti jemi falënderues që e...

Regjim i përkohshëm i komunikacionit në dy akse të rrugës Kërçovë-Ohër

Regjim i ndryshuar i përkohshëm i komunikacionit është vendosur prej sot në rrugën Kërçovë – Ohër për shkak të aktiviteteve ndërtimore në...

More Articles Like This