Nga 2758 teste, 929 kanë rezultuar pozitiv me COVID-19! Jetën e humbën 28 persona!

TË FUNDIT

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 929 raste të reja me COVID-19, nga gjithsej 2758 teste të bëra në RMV. Në Shkup 417, në Kumanovë 40, Shtip 20, Prilep 47, Tetovë 46, Strugë 31, Veles 39, Manastir 46, Ohër 33, Kavadar 23, Gostivar 37, Gjevgjeli 11, Strumicë 32, Kriva Pallankë 7, Rdvosih 2, Krushevë 1, Koçan 22, Probishtip 1, Demir Hisar 2, Makedonski Brod 1, Pehçevë 1, Berovë 5, Vallandovë 3, Vinicë 4, Dellçevë 10, Kratovë 1, Shën Nikollë 10, Kërçovë 22, Resnjë 5 dhe Negotinë 10.

Jetën e kanë humbur 28 persona. Pesë pacientë nga Shkupi (58, 75, 67, 78 dhe 22), një nga Kumanova (69), një nga Dibra (66), gjashtë pacientë nga Prilepi (70, 77, 53, 56, 69 dhe 82g), dy nga Struga (59 dhe 69), një nga Velesi (66), tre nga Manastiri (76, 69 dhe 61), një nga Kavadari (57), një nga Gostivari (83), një nga Radovishi (80) , një nga Krusheva (64), një nga Koçani (65), një nga Probishtipi (78), dy pacientë nga Kratova (76 dhe 76) dhe një pacient nga Kërçova (80). Nga këta, dy vdiqën jashtë, pjesa tjetër në kushte spitalore.

Instituti i Shëndetit Publik ka regjistruar 1068 pacientë të Shëruar. Shkup-255, Kumanovë-51, Dibër-3, Shtip-40, Prilep-81, Tetovë-74, Strugë-23, Veles-64, Manastir-33, Ohër-31, Kavadar-40, Gostivar-67, Gjevgjeli- 22, Strumicë-68, Kriva Palanka-11, Radovish-8, Kocani-27, Probistip-6, Demir Hisar-3, Makedonski Brod-7, Berovo-15, Valandovo-6, Vinica-9, Delchevo-31, Kratovë -10, Shën Nikollë-19, Kërçovë-42, Resnjë-9 dhe Negotinë-13.

Aktualisht në Maqedoninë e Veriut janë 21 468 raste aktive me virusin korona.

error: Content is protected !!