Nën masa dhe rregulla të posaçme prej sot u hapën palestrat në Greqi

Must Read

Qeveria dorëzoi emrat e zëvendësministrave! Ja emrat e tyre

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e...

PTHP Shkup dorëzoi ankesë për dënimin me kusht në lëndën për aksidentin te ëmbëltorja

Prokuroria Themelore Publike Shkup deri te Gjykata e Apelit Shkup sot  dorëzoi ankesë  për gjykimin e shkallës...

Ambasadori i ri i BE-së: Me padurim pres ta njoh vendin, duke siguruar mbështetje për integrimin e saj në BE

Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Dejvid Gir ka arritur në vend.
- Advertisement -

Së paku dy metra distancë mes veglave, por edhe mes personave, të cilët janë pjesë e stërvitjeve grupore, numër i kufizuar i vizitorëve, regjistrim i detyrueshëm para hyrjes, antiseptikë, mbajtje e detyrueshme e maskave mbrojtëse për të punësuarit, janë disa nga udhëzimet dhe rregullat nën të cilat sot fillojnë me punë palestrat në Greqi, pas një pauze tremujore.

Numri i lejuar i personave është në varshmëri me madhësinë e palestrës, por nuk guxon të jetë mbi 50 për qind e kapacitetit.

- Advertisement -

Kufizime ka edhe për zhveshtoret, deri aktër persona në 20 metra katrorë, ndërsa për çdo dhjetë metra katrorë nga një person dhe përdorim i obligueshëm i maskës.

Maska mbrojtëse është e detyrueshme për të gjithë të punësuarit./MIA

- Advertisement -

Qeveria dorëzoi emrat e zëvendësministrave! Ja emrat e tyre

Qeveria e vendit deri Kuvend ka dorëzuar listën me emrat e zv/ministrave dhe biografitë e tyre. Ja...

PTHP Shkup dorëzoi ankesë për dënimin me kusht në lëndën për aksidentin te ëmbëltorja

Prokuroria Themelore Publike Shkup deri te Gjykata e Apelit Shkup sot  dorëzoi ankesë  për gjykimin e shkallës së parë  të Gjykatës Themelore...

Ambasadori i ri i BE-së: Me padurim pres ta njoh vendin, duke siguruar mbështetje për integrimin e saj në BE

Ambasadori i ri i Bashkimit Evropian në Maqedoninë e Veriut, Dejvid Gir ka arritur në vend. “Arrita në Shkup....

Zaev -Cakaj: Qeveria e re është konfirmim për përcaktimet euroatlantike dhe inkurajim për avancimin e rajonit

Kryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut, Zoran Zaev, sot u takua me Gent Cakaj, ministër për Evropë dhe Punë...

Mariçiq – Bërns: SHBA është aleat i fuqishëm në reformat për sundimin e së drejtës

Ministri i Drejtësisë Bojan Mariçiq në takimin e sotëm me ambasadoren e SHBA-së Kejt Bërns tha se ai pret mbështetje të fuqishme...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -