Në vijim trajnime për mësimdhënësit për përdorimin e Platformës së unifikuar kombëtare për mësim onlajn

Must Read

Në Zelandë të Re janë zbutur masat kundër virusit korona

Në Zelandë të Re janë zbutur masa të caktuara kundër virusit korona, pasi u ul numri i...

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë...

Karakaçakov: Bullgaria nuk është kundër, por mendon se nuk është koha për konferencë ndërqeveritare

Bullgaria nuk do të kundërshtojë, por do të thotë se nuk është koha që të caktohet datë...
- Advertisement -

Ministria e Arsimit dhe Shkencës informon se në bashkëpunim me Fakultetin e Shkencave Informatika dhe Inxhinierisë Kompjuterike (FSHIIK) dhe Byron për Zhvillimin e Arsimit, po zhvillon trajnime për mësimdhënës të cilët do të jenë trajnues të shkollës për përdorimin e Platformës të unifikuar nacionale për mësim onlajn.

Trajnimi do të zgjasë nga sot deri të shtunën dhe përfshin 1,600 mësimdhënës dhe mësues rezervë të cilët do të duhet të transferojnë më tej njohuritë e përdorimit të platformës tek kolegët e tyre në shkollat.

- Advertisement -

“Ligjërimet e trajnerëve të shkollave mbahen nga tridhjetë trajnerë kombëtarë të cilët u zgjodhën nga stafi mësimor në shkollat ​​fillore dhe të mesme nga komuna të ndryshme në vend. Trajnerët master kanë kaluar më parë trajnimin e nevojshëm për të qenë në gjendje të transferojnë njohuri dhe aftësi në lidhje me platformën. Para lëshimit zyrtar të platformës  do të paraprijnë një sërë testimesh”, shtohet në kumtesën e Ministrisë të Arsimit dhe Shkencës./MIA

- Advertisement -

Në Zelandë të Re janë zbutur masat kundër virusit korona

Në Zelandë të Re janë zbutur masa të caktuara kundër virusit korona, pasi u ul numri i të sapoinfektuarve, kështu që prej...

Dënime më të rrepta për Gruevskin dhe Janakieskin, kërkon prokurorja Fetai në lëndën “Dhuna në Qendër”

Për nxitësit e dhunës para Komunës së Qendrës Nikolla Gruevski dhe Mile Janakieski, gjykata duhet të jetë më e rreptë për të...

Karakaçakov: Bullgaria nuk është kundër, por mendon se nuk është koha për konferencë ndërqeveritare

Bullgaria nuk do të kundërshtojë, por do të thotë se nuk është koha që të caktohet datë për mbajtjen e konferencës së...

Ish deputetja e VMRO-DPMNE-së Rangellova lirohet nga akuza, Fatime Fetai tërheqë padinë

Në fjalët përfundimtare, prokurorja Fatime Fetai ka tërhequr akuzën kundër Daniella Rangellova-ish deputete e VMRO-DPMNE-së për rastin “Dhuna në Qendër”. Përveç për...

Shtyhet mbledhja e përbashkët e qeverive të Kosovës dhe Shqipërisë

Mbledhja e përbashkët e qeverive të Republikës së Kosovës dhe Republikës së Shqipërisë, e cila duhej të mbahej në qytetin e Shkodrës...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -