Në serial armike, por cili është raporti i aktoreve turke në jetën reale

TË FUNDIT

Seriali “Molla e Ndaluar” me sezonin e tij të ri, është përfolur shumë për energjinë pozitive.

Dy aktoret, Şevval Sam dhe Eda Ece të cilat interpretojnë rolet e “Enderes”  dhe “Jëlldëzit” në serial në fillim ishin armike, por në vazhdim të serialit ato u bënë mike.

Por, në fakt cili është raporti i tyre në jetën reale. Şevval dhe Eda me miqësinë së tyre thuhet se i kanë bërë xheloz edhe kolegët. Ato janë mike mjaft të mira dhe thuhet se kohën më të madhe e kalojnë bashkë, dhe vazhdimisht janë në vëmendjen e publikut.

Këto dy aktore u bënë dy emrat që përforcuan më shumë miqësinë e tyre në sheshxhirimin e serialit “Molla e Ndaluar”./21Media 

error: Content is protected !!