Në kompaninë për video-lojëra, vidhen kode të lojërave nga FIFA21!

TË FUNDIT

Hakerë e kanë sulmuar kompaninë për video-lojëra Electronic Arts (EA)  dhe kanë vjedhur informacione të vlefshme, konfirmuan nga gjiganti, lajmëroi BBC

Kriminelët kibernetik kanë arritur të vjedhin kode të lojërave si FIFA21 dhe kod të Frostbite që është bazë për projekte të tjera. Sipas mediave britanike janë vjedhur rreth 780 të dhëna GB.

EA pohon se të dhënat për lojërat nuk janë goditur dhe se zhvillojnë hetim për vjedhjen e kodeve. Sulmi i hakerëve nuk ishte për shpërblim, pohojnë nga EA-ja. 

TË NGJAJSHME