Në Kërçovë, 9 denarë më shtrenjtë makaronat se në Shkup! /FOTO

TË FUNDIT

Prej sot, kompanitë mund të gjobiten nëse nuk i ulin çmimet e produkteve të bulmetit dhe të pastave, transmeton TV21.

Në marketet në Shkup, aty ku inspektuan funksionarët, makaronat tashmë ishin 43 denarë.

Por ky produkt i njëjtë nuk mban çmimin e njëjtë edhe në Kërçovë.

Në Kërçovë, sonte makaronat e prodhimit të njëjtë dhe sasisë së njëjtë, mbanin çmimin 52 denarë.

Shtrohet çështja se nëse masa e njëjtë, për uljen e çmimit të produkteve të bulmetit dhe të makaronave vlen njëjtë në të gjitha qytetet e vendit?

Në praktikë shihet se jo!

Ngjashëm ndodhi edhe me qumështin…

error: Content is protected !!