Ndryshojnë çmimet e karburanteve në Maqedoni

TË FUNDIT

Çmimi i benzinave në Maqedoni do të ulet për 2,5 denarë, ndërsa çmimi i naftës dhe vajit ekstra të lehtë mbetet i njëjtë, përcjell TV21. Sipas Komisionit Rregullator për Energjetikë çmimet e reja hyn në fuqi pas mesnatës.

Çmimet sipas vendimit të fundit:

EUROSUPER BS 95/ 86,50 (denarë/litër)
EUROSUPER BS 98/ 88,50 (denarë/litër)
EURODIZEL/ 90,00 (denarë/litër)
Vaj ekstra i lehtë/ 85,50 (denarë/litër)
Mazuti/ 43 denarë për kilogram