“N’dikon Ndikon”, kënga e re e Shpat Dedës dhe Bim Bimmës

TË FUNDIT

Këngëtari kosovar Shpat Deda dhe reperi i njohur me nofkën “Bim Bimma” kanë lansuar këngën “N’dikon Ndikon”.

Kompozimi dhe baza (akustike, synth bass, synt organ): Shpat Deda

Fjalët: Shpat Deda dhe Bimi

Production, recording, mixing and mastering: Tomor Kuçi

Camera & colorgrade: Rron Ismajli

Montazha: Shpat Deda dhe Bimi

MARKETING I PAGUAR POLITIK