Array

MPB dhuron kamionë për njësitet e zjarrfikësve

Must Read

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse,...
- Advertisement -

Ministria e Punëve të Brendshme do të shpërndajë 24 kamionë, për fazën e parë të projektit, të njësive të zjarrfikësve të 24 komunave të Republikës së Kosovës.

Në fazën e dytë të projektit, që do të përfundojë më 30 qershor, do të shpërndahen edhe 14 kamionë të tjerë.

- Advertisement -

Vlera e totale e këtij projekti është  5. 334. 659, 93 euro.

Ky projekt financohet nga Qeveria e Republikës së Kosovës, përkatësisht Ministria e Punëve të Brendshme.

- Advertisement -

Ceremonia do të mbahet sot, në ora 12:30, në objektin e Agjencisë për Menaxhim të Emergjencave në Hajvali, Prishtinë. Kudo të marrin pjesë edhe kryeministri i  Isa Mustafa, ministri i Punëve të Brendshme, Skender Hyseni dhe zyrtarë të tjerë vendorë dhe ndërkombëtarë./RTV21

- Advertisement -

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin ligjor të automjeteve, të cilat...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë...

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit

Filloi mbledhja e Këshillit të Sigurimit  në “Vila Vodno” të konvokuar nga presidenti Stevo Pendarovski. Në mbledhje marrin pjesë...

Kryetari i Këshillit të Evropës në karantinë

Kryetari i Këshillit të Evropës, Sharl Mishel është në karantinë për shkak të kontaktit të afërt me një person të infektuar me...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -