Moska: E paralajmëruam Francën për terroristët nga Kaukazi Verior

TË FUNDIT

Ahmeti: E pergëzoj Bujar Osmanin për punën dhe maturinë që ka në kontestin me Bullgarinë

Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani angazhimin më të madh e ka kontestin me Bullgarinë, tha...

Kontesti me Bullgarinë, përgjegjësi ka edhe Ministri i Jashtëm Osmani por edhe kabineti Zaev, thotë Ahmeti

Për kontestin me Bullgarinë përgjegjësi ka edhe Ministri i Punëve të Jashtme Bujar Osmani por edhe kabineti...

Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë, thotë kreu integrist Ali Ahmeti

"Duhet të jemi në krah të maqedonasve për zgjidhjen e kontestit me Bullgarinë", tha në Click Plus...

Zëvendësministri i Punëve të Jashtme i Rusisë, Oleg Siromolotovi deklaroi se Rusia disa herë e ka paralajmëruar Francën për rrezikun nga terroristët të cilët kanë emigruar nga Kaukazi Verior në Francë, derisa autoritetet franceze i kanë konsideruar për “luftëtarë për liri”.

Ai tha se shumë nga këta “luftëtarë për liri” ndërkohë janë bërë qytetarë të Francës, ndërsa me këtë edhe të Bashkimit Evropian.

Kur bëhet fjalë për bashkëpunimin midis Rusisë dhe Francës lidhur me çështjen për luftë kundër terrorizmit, Siromolotovi tha se kjo fushë është njëra ndër fushat më të rëndësishme në marrëdhëniet dypalëshe midis Moskës dhe Parisit.

Sipas tij, në pajtim me marrëveshjen midis presidentëve të Rusisë dhe Francës Vladimir Putin dhe Emanuel Makron, sërish filloi me pounë grupi i punës për luftë kundër sfidave dhe kërcënimeve.

TË NGJAJSHME