Milloshoski pas aktakuzës: “Prokuroria vazhdon të jetë një mjet për presionin e pushtetit ndaj oponentëve ”

Must Read

Pendarovski pas Këshillit për Siguri: Ora policore duhet të shkojë në histori

I pari i shtetit, Stevo Pendarovski, pas seancës së Këshillit për Siguri tha se se sipas...

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje...

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin...
- Advertisement -

Pasi që Prokuroria Themelore Publike ngriti aktakuzë për Antonijo Milloshoski për rastin “I fuqishmi”, ai për TV21 tha: “Çdo oponent politik i klanit Zaevit, i cili zbulon punët e tyre kriminale të qeverisjes, s’ka rëndësi nëse është gazetar, politikan apo biznesmen, përballet me rrezikun e padisë së pabazuar, në mënyrë që të frikësohen  dhe persekutimi politik shërben si një mbulesë prapa së cilës do të fshihen zhvatjet  aktuale dhe krimi i organizuar i Qeverisë. Por gjithçka do të ketë një fund edhe abuzimi politik i prokurorëve dhe gjyqtarëve nga Qeveria e Zaevit.

Në rastin “I fuqishmi”, Milloshoski dyshohet se ka mundësuar shitjen e pronave shtetërore me çmime të ulëta. Rastin e hapi Prokuroria Publike Speciale në mars të vitit 2018. PSP-ja gjatë publikimit të rastit deklaroi se Milloshoski, nga pozicioni i tij politik, ka mundësuar shitjen e pronave shtetërore me çmime të ulëta. Në vitin 2011, ai dyshohet se ka arritur ta hutojë këshillin e komunës së Pllasnicës duke prezantuar një projekt të rrejshëm, ndërsa dëmi vlerësohet rreth 50 mijë euro.

- Advertisement -

- Advertisement -
  • Tags
  • 5

Pendarovski pas Këshillit për Siguri: Ora policore duhet të shkojë në histori

I pari i shtetit, Stevo Pendarovski, pas seancës së Këshillit për Siguri tha se se sipas analizës që është bërë nga...

Shtip, për një orë gjobiten rreth 50 shoferë

Nëpunësit policorë në disa pika në Shtip për vetëm një orë në Shtip kanë regjistruar 50 shkelje nga ana e shoferëve. Zëdhënësi...

SPB Tetovë me kontrolle për vendosje të paligjshme të “flesherëve” në makina

Sektori për Punë të Brendshme-Tetovë ka filluar me kontrollin dhe masat e tjera për zbulimin dhe sanksionimin ligjor të automjeteve, të cilat...

Rohani: SHBA hyri në luftë ekonomike me Iranin

Presidenti iranian, Hasan Rohani ka deklaruar se me sanksionet ndaj dollarit, SHBA-ja hyri në luftë ekonomike me Teheranin si dhe duke përdorur...

E Majta ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse

Partia "E Majta" ose Levica sot deri tek gjykata Administrative ka dorëzuar 8 padi kundër shtëpisë ligjvënëse, për shkak të siç thonë...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -