Milani dhe Pioli do të mbyllin bashkëpunimin në fund të sezonit

TË FUNDIT

Kuqezinjtë kanë njoftuar largimin përfundimtar të Piolit pas përfundimit të kampionatit edhe pse kontrata e Piolit me Milanin përfundonte në qershor të viti të ardhshëm.

Sipas mediave italiane ditën e sotme klubi i ka komunikuar vendimin përfundimtar Piolit për ndërprerjen e kontratës ekzuistuese.

Megjithatë prishja e kontratës nuk do të jetë pa pasoja financiare për akrën e klubit, të cilët do të duhet t’i paguajnë Piolit edhe 15 milionë euro të tjera.