Me kapacitet prej 60% filloi me punë edhe çerdhja e qytetit të Kërçovës

Must Read

KSI ka popozuar që të hiqen PCR testet për shtetet fqinje

Komisionit për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka propozuar heqjen e PCR testeve negative për shtetasit...

SPB Tetovë sanksionoi 154 shoferë për shpejtësi

Më 27.09.2020 në periudhën prej 13.00 deri në 19.00 në territorin e SPB Tetovë, është kryer Aksion...

Pa energji elektrike nesër më shumë pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër pa energji elektrike do...
- Advertisement -

Pas pothuajse 6 muajve që kur u mbyllën çerdhet nga Covid-19 sot edhe në qytetin e Kërçovës të njëjtat u hapën me kapacitet të përgjysmuar.
Kryetari i Komunës së Kërçovës, Fatmir Dehari doli në inspektim për të parë procedurën e hapjes së çerdheve.
Ai tha se urojnë që ky vit të jetë i mbarë dhe të zhvillohet gjithçka pa probleme, gjithmonë duke ndjekur protokollet e Komisionit për Sëmundje Infektive.

Ndërsa drejtori i çerdhes “Olga Miceska” në Kërçovë, Sadik Ahmeti tha se kanë filluar me kapacitet të përgjysmuar gati 60 përqind dhe me të gjitha protokollet e parapara me ligj me qëllim të mbrojtjes së fëmijëve nga Covid-19.

- Advertisement -

Në Kërçovë në dy ish-komunat Zajaz dhe Osllome nuk ka çerdhe, në vitin 2017 gjatë fushatës së zgjedhjeve lokale ky ishte një nga premtimet e Fatmir Deharit por deri me tani ende nuk ka ndonjë projekt për hapjen e çerdheve në këto dy zona./TV21

- Advertisement -

KSI ka popozuar që të hiqen PCR testet për shtetet fqinje

Komisionit për Sëmundje Infektive në mbledhjen e sotme ka propozuar heqjen e PCR testeve negative për shtetasit e vendeve të rajonit. TV21...

SPB Tetovë sanksionoi 154 shoferë për shpejtësi

Më 27.09.2020 në periudhën prej 13.00 deri në 19.00 në territorin e SPB Tetovë, është kryer Aksion kontrollues i veprimit republikan për...

Pa energji elektrike nesër më shumë pjesë të Shkupit

Për shkak të ndërhyrjeve teknike në rrjetin e shpërndarjes së energjisë elektrike, nesër pa energji elektrike do të mbesin disa prej shfrytëzuesve...

Ndërroi jetë Qamil Selimi ish-futbollist i Vllazërimit

Papritmas ndërroi jetë Qamil Selimi ish futbollist i Vllazërimit. Për vdekjen e tij të parakohshme njoftuan nga KF Vllazërimi nga Kërçova.

Për një ditë policia ka dënuar 643 qytetarë për maska

Gjatë ditës së djeshme (27 / 28.09.2020) në territorin e Republikws sw Maqedonisë sw Veriut lidhur me masën për mosmbajtje tw mjeteve...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -