Array

Maturantët sërish kopjojnë, testi në facebook(Foto)

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Provimi i Maturës Shtetërore ka filluar dhe ende po vazhdon në gjithë Republikën e Kosovës. Janë 15.650nxënës që po i nënshtrohen këtij provimi, megjithatë testi i maturës sërish është shpërndarë në facebook.

Edhe pse për administrim të suksessëhm të provimit janë angazhuar 203 komisioner nga MASHT, 162 komisioner nga DKA, 1140 administrues, 224mbikëqyrës dhe KQSHM, testi prapë është shpërndarë në facebook.

- Advertisement -

Testi përmban 120 pyetje(50 në gjuhë amtare, 40 në gjuhë angleze dhe 30 në matematikës),i përgatitur në gjuhë shqipe, turke, boshnjake dhe serbe dhe zgjatë 180 minuta.

Provimi i Maturës Shtetërorë po mbahet në 29 komuna të Republikës së Kosovës, 95 lokale shkollore, 162 Qendra të Testimit.

- Advertisement -

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -