Marshuan nxënësit e Sh.F. “Ismail Qemali”: Si të mbajmë mësim, kur shokët e shoqet e klasës nuk janë mes nesh

TË FUNDIT

Lot dhe pikëllim në fytyrat e nxënësve të shkollës fillore “Ismail Qemali”. Ata sot u mblodhën para shkollës por nuk mbajtën mësim. Me vete kishin marr lule për të marshuar deri te Sheshin Skënderbeu.

Tragjedinë vështirë po e perjeton edhe drejtoresha e shkollës.

Tesh sheshi lexuan fjalimet që kishin përgatitur. Pikëllimi vërehej edhe te arsimtarët.  Në tragjedinë e djeshme në mesin e 5 viktimave  humben jetën 5 nxënës të kësaj shkolle. Të gjithë anëtarë të një familje.

MARKETING I PAGUAR POLITIK