Marku shkon në pushim: Nga viti i ardhshëm na presin ndeshje të mëdha

TË FUNDIT

Boksieri shqiptar, Florian Marku në Instagram ka njoftuar se do të shkojë në pushim për të qëndruar afër familjes.

Në njoftimin që vjen pak minuta pas fitores së tij, Marku ka falënderuar Zotin dhe të gjithë ata që qëndruan para ekraneve për të ndjekur ndeshjen e tij.

Ka paralajmëruar se nga viti i ardhshëm e presin ndeshje të mëdha, transmeton TV21.

MARKETING I PAGUAR POLITIK