Manifestimi “Këngët e arta” u mbajt sipas protokolleve të parapara

TË FUNDIT

Mbrëmë u mbajt nata e dytë e manifestimit “Këngët e arta” organizuar nga Qendra Informative Kulturore. Publikun e argëtuan artistët Miranda Hashani dhe Hajdar Hajdari & Dalee band. Manifestimi u mbajt sipas protokolleve të parapara me mbajtjen e maskave mbrojtëse dhe distancës fizike.

Manifestimi “KËNGËT E ARTA” organizuar nga Qendra Informative Kulturore me artistët MIRANDA HASHANI DHE HAJDAR HAJDARI & DaLee Band

Manifestimi “KËNGËT E ARTA” organizuar nga Qendra Informative Kulturore me artistët MIRANDA HASHANI DHE HAJDAR HAJDARI & DaLee Band

Gepostet von TV21 am Mittwoch, 9. September 2020
error: Content is protected !!