Linjë telefonike falas te Avokati i Popullit për shkeljen e të drejtës së votës

Must Read

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo...
- Advertisement -

Në Zyrën e Avokatit të Popullit prej sot qytetarët do të mund të paraqesin çfarëdo shkelje të së drejtës zgjedhore në linjën telefonike falas 0800 54321. Të gjitha parregullsitë mund të lajmërohen në periudhën parazgjedhore dhe ditën e votimit.

Siç ka njoftuar, Avokati i Popullit, linja telefonike do të funksionojë çdo ditë pune nga ora 08 deri ora 16 dhe pas paraqitjeve të qytetarëve do të veprohet menjëherë, pas thirrjes ose marrjes së porosisë.

- Advertisement -

“Avokati i Popullit me qëllim të mbrojtjes të së drejtës zgjedhore të qytetarëve do të ndërmerr masa urgjente për veprim efektiv nga ana e organeve kompetente në procesin zgjedhor dhe institucione tjera të cilët janë të obliguar të sigurojnë mbrojtje të të drejtave të tyre të garantuara”, thuhet në kumtesë./MIA 

- Advertisement -

Memorandumi nuk do të ndikojë në negociatat?Holshtajn: Bullgaria t’i zgjidhë çështjet në mënyrë bilaterale

https://youtu.be/bpuDiX-k1bM Presioni i Bullgarisë përmes memorandumit deri te vendet anëtare të BE-së të ndikojë që interpretimet bullgare...

Ministri me premtime të njëjta, “Programi për ambient jetësor i mirë vetëm në letër”

https://youtu.be/2m6zRZ0jE5w Për ndotjen, shpëtimin e ambientit jetësor dhe ekologjinë e cila çdo ditë e më shumë është...

Konfirmohen dënimet me burg për “Tankun”, Jankullovska do të shkojë në burg, Gruevski mbetet në Budapest

https://youtu.be/1gIbSTVFia4 Refuzohen ankesat e tre të dënuarve për blerjen e Mercedesit luksoz prej 600 mijë eurove –...

“Stop Rusino” kërkon mbylljen e deponisë, Nuredini: Edhe për disa vite Rusino e hapur!

https://youtu.be/RCGqvEZnlp8 Deponia Rusino vazhdon të jetë e bllokuar  nga aktivistet e lëvizjes “Stop Rusino” Kërkojnë që kjo...
- Advertisement -

More Articles Like This

- Advertisement -